23 Ekim 2012 Salı

29 Ekim Kolaj Çalışması

29 Ekim En büyük bayramımız,En güzel bayramımız . Çocuklarımın Atatürk'ü anlayarak ve ilkelerine sahip çıkarak büyümelerini istiyorum. 29 Ekimde bayraklarımız elimizde olacak.

Ecrine dergiler verdim bayrak ve kartpostallar, Bayram için bir çalışma yapmasını istedim. İşte Sonuç



Kurban Bayramı Kartı

Ecrin Melisin kurban bayramı için hazırlağı kuzu kart.Yumurta kutusu pamuklarla süslendi kartondan yüzü ve ayakları kesilip yapıştırıldı.

İyi Bayramlar,



21 Ekim 2012 Pazar

Doğum Günü Pastası

Ecrin melisin okulda kutlanacak doğum günü için hazırladığım pasta. Çok memnun kalmadım,Hatta pastacılık kariyerimi başlamadan bitirsem mi diye düşünüyorum açıkçası :(

Kek harika oldu,kreması öyle, Tamam bu sefer oldu derken kaplamada acemiliğim tuttu.Şeker hamurunu çok ince açmışım sonradan farkettim :( süsleme ise hiç hoşuma gitmedi çok basit oldu..





20 Ekim 2012 Cumartesi

Uyuyan Güzel Kostümü








Ecrin melisin Doğumgünü için diktiğim Uyuyan Güzel kostümü. Bir haftalık çabanın ardından bugün halamızın yardımlarıyla bitti. Prensesin keyfi olmadığı için çok detaylı resimler çekemedim

18 Ekim 2012 Perşembe

Doğum Günü Davetiyesi

Ecrin Melisin okuldaki doğum günü için hazırladığımız davetiyelerimiz. Sepetlerin için şeker ve çikolata var.
Hepsini tek tek ecrin poşetledi,büyük bir istek ve zevkle...













15 Ekim 2012 Pazartesi

Ecrinin Çizgileri - Anne Baba Balık



Yapraklarla Sonbahar Resmi - Ebe Aktivite

Sonbahar resmi aktivitemiz için gereken dal ve yaprakları toplamak Ecrin için çok eğlenceliydi.
Resmin tasarımı tamamen kendisine ait ,Bu resmin kendi resmi olduğunu istediği şekilde yapmasını sormak,fikir almak yada yardım isterse yardımcı olacağımı söyledim. Kendi istediği şekilde yapacağını söyledi ve yaptı.
 Başkalarının etkisinde kalmayan fikir ve yardım alabilen fakat kendi kendi istekleriyle haraket eden bir birey olması amacım. Umarım başarılı oluruz.
Yapmak istediği her şeyde anahtar kelimem BAŞARABİLİRSİN.














Dinazor Fosili - Ebe Aktivite

Üç arkadaş bir grup kurduk, Uzaktan grup çalışması. Bir aktivite belirliyoruz . Belirlediğimiz aktiviteyi o akşam çocuklarımıza uyguluyor,ertesi gün paylaşıyoruz. Ben çok sevdim bu uygulamayı. Gruubumuzun adı EBE (Eren , Berk ,Ecrin)

Ebe hergüne bir aktivite

İlk aktivitemizde dinazor fosiline karar verdik. Dinazor resmi çizilip makarnalarla kaplıyoruz,Sonrada etrafına kahve yapıştırıyoruz.Biz toprak kullandık.

Orjinali burda






8 Ekim 2012 Pazartesi

Fiyoklu Etek ve Tacı

Komşumuz ırmağın doğum günü için bir etek sözüm vardı, fakat yoğun bir haftaya denk gelince üstüne düz tshırt bulamadım. Üzerinde fiyonk süsleri olan tshırte uygun bir etek hazırladım, Tacınıda aynı şekilde süsledim.

Mutlu Yıllar Irmakçım, Yüzünün hep güleceği nice doğum günlerine..